Mediceuticals

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid.

Heeft u last van hoofdhuidproblemen?

De producten uit de Scalp Therapies lijn van Mediceuticals zijn geschikt bij het behandelen van diverse hoofdhuidproblemen:
Roos, Psoriasis, Seborrheic Dermatitis, eczeem of een droge of extreem vette hoofdhuid.

Mediceuticals® is een dermatologische lijn verzorgingsproducten, die speciaal gemaakt is om het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te brengen en houden.

Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid (uiteraard NIET op dieren). De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals® producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde specialisten.

Met een speciale scoop behandeling, die wij u gratis aanbieden, kunnen wij uw hoofdhuid 200x vergroten en een juiste diagnose stellen met daarbij de juiste behandeling. Op deze manier kunt u ook zelf zien wat uw hoofdhuid probleem is of hoe de conditie van uw hoofdhuid eruit ziet.

Na een aantal weken wordt er een vervolg afspraak gemaakt om te controleren hoe de behandeling aanslaat en zo ziet u zelf precies wat dit product voor uw hoofdhuid doet.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in een GRATIS scoop behandeling? Neem dan contact met ons op!